sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Puutarhuritar

Pihaltamme on tänään sulanut kaikki lumet. Rasti seinään ja puutarhuri vapaaksi!

Marja-aronia sai kyytiä harvennuksessa ja kohta meillä ei ole enää katajaakaan. Maata on kuopsutettu ja nurmikko kalkittu. Rytöläjiä löytyy nyt pitkin pihaa, samoin puutarhavälineinä. Takki on heitetty puutarhatuolille ja tukka on hulmunnut tuulessa solmulle. Yritän muistella, mitä tuli viime kesänä istutettua ja minne ovat kadonneet tulppaanit. Iloisin hetki oli kohdata lehtiläjän alta hyvin talvehtineet pionin versot. Isäntä leikkii parhaillaan oksasilppurin kanssa ja talloo tietysti kaikki kukkivat krookukset. 

Terveys on virvottu ja illalla lähdetään äänestämään. Tällä kertaa ääni menee vihreille, koska muualta ei sopivaa ehdokasta löytynyt. Seuraavaksi kuppi earl greyta ja suklaakaurakeksejä. Sen jälkeen Sofia Coppolan Somewhere ja halloumi-salaattia.

1 kommentti:

  1. Voi jännityksen määrää! Minä jo säikähdin että näin orastavia krookuksia vain noin neljän tunnin ajan, kun alkoi eräiden isäntien toimesta puu kaatua! Van nepä ei nuo krookukset anna puiden menoa estää vaan sielläpä ovat edelleen. Saa utsia meidän pihaakin meidän retkeillessä ankarammilla alueilla!

    Joko ne taimet kasvaa? Iloja!

    VastaaPoista