torstai 17. marraskuuta 2011

Jouluarpajaiset!

Kun arvontalaulu raikaa, on arvonnan aika, kun arvontalaulu raikaa, on arvonnan aika. Kelle nalli napsahtaa, nalli napsahtaa!


Olen ylläpitänyt blogiani pian jo vuoden ajan. Siinä se aika mennä hurottaa. Kävijämäärät ovat pienet, mutta pysyypähän blogissani pieni ja intiimi tunnelma. Itsellenhäni minä tätä blogia pidän, mutta on kuitenkin mukava huomata, että joku on pistäytynyt. Lähestyvän joulun ja vuosipäivän kunniaksi laitankin nyt pystyyn arpajaiset. Eikä päävoitto olekaan mitä tahansa. 


Laita siis kommenttia tulemaan tähän bloggaukseen, niin osallistut Arabian Krokus-kulhon arvontaan. Kulhoon on ajan saatossa ilmestynyt ikävä vekki, joka ei onneksi rajoita kulhon käyttöä mitenkään. Näitä kaunokaisia suunnitteli Esteri Tomula Arabialle vuosina 1978-1979.  Kulhon halkaisija on noin 18,5 cm. Ehjän kulhon arvo noin 40-50 €. Arvonta suoritetaan torstaina 1.12.2011. Onnea arvontaan!

5 kommenttia:

  1. Jee mä haluun arvontaan! Sulla kun noita desingihanuuksia riittää :)

    VastaaPoista
  2. Pieni ja intiimi tunnelma = hyvä tunnelma. Täten osallistun!

    VastaaPoista
  3. Jos arvontalaulu kerran raikaa niin sitten lauluun on vastattava! :-) Ja koska kulho on yhtä laadukasta vuosikertaa kuin allekirjoittanut (ainakin siis ehkä, jos se sattuis oleen tuota vanhempaa painosta), niin kyllähän siitä pitää innostua. :-)

    VastaaPoista