juustosarvet:
9 dl vehnäjauhoja
50 g hiivaa
3 dl kädenlämpöistä maitoa
250 g voita
2 tl sokeria
2 tl suolaa
täyte:
1 pkt tuorejuustoa makusi mukaan esim. ruohosipuli
paljon juustoraastetta
- lämmitä maito ja sekoita joukkoon hiiva, mausta suolalla ja sokerilla
- nypi jauhot voin sekaan
- sekoita ainekset keskenään
- anna turvota noin tunnin ajan
- sekoita täyteainekset keskenään
- leivo taikinasta pyöreitä lättyjä ja jaa ne kahdeksaan osaan
- lisää osasten leveämpään päähän täytettä ja rullaa huolellisesti kiinni aloittaen leveämmästä päästä(paistaessa täyte tulee ulos, jos jää reikiä)
- voitele munalla
- paista 200 asteessa niin kauan että sarvet ovat kullanruskeita(olisikohan 12 min?)
- namiiii!
Slurpsis. Nàitàpà voiskin joulunpyhinà tehdà, kiitos muistutuksesta!
VastaaPoista