Pitkällisen lentsuni jälkeen ruoka alkaa todellakin taas maistua. Epäterveellistä ja jatkuvaa herkuttelua on aiheuttanut banaanikakku. Mitä tummemmat banaanit, sitä makoisampi kakku.
Tässäpä ohje - kuvaa ei ole, koska kakku on jo syöty.
Banaanikakku
100 g voita tai margariinia
2,5 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl mausteita maun mukaan esim. neilikka, inkivääri, kardemumma tai kaneli
0,5 dl kuohukermaa
2 banaania soseena
Vatkaa keskenään voi ja sokeri. Lisää joukkoon yksitellen 2 munaa.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita taikinaan kuivat aineet, kuohukerma ja soseutetut banaanit. Kaada löysähkö taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista 170:ssä asteessa 50-60 minuuttia uunin alatasolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti