tiistai 8. toukokuuta 2012

Epämiellyttävä totuus

Tänään en jaksa valehdella, että kotona olisi kaikki hyvin. Allekirjoittanut ja hänen koiransa kärsivät kovista kivuista. Kodinhoito on mielessä viimeisenä, vaikka epämiellyttävä totuus lisääkin mielen kaaosta.


Kuvassa: Vanha pyykinpesukone, kolme pyörää, lapio, suksiteline, multapussi, vesikuppi, lautoja, airot, veneen penkki, homeinen terassilaudoitus.


 Kuvassa: Viime keväänä aloitettu terassin laajennus.


Kuvassa: Ystäväni naapuri voivotteli, ettei kerkeä moppaamaan lattioitaan kuin kerran viikossa. Meillä on mopattu viimeksi ehkä viime kesänä, mutta tarkkaa mielikuvaa tästä ei ole kellään. Huomioikaa likaroiskeet kaapinovessa ja se tosiasia, että talossa asuu kaksi koiraa.


Kuvassa: Omia ja koiran lääkkeitä, jotka ovat päivittäisessä käytössä. Yllä on keittiön kaappi, jossa neljä hyllyllistä lääkkeitä. Mikro pesty todennäköisesti vuoden sisällä.

2 kommenttia:

  1. Moikat! Taidan olla samaa maata tuon ystävän naapurin kanssa. Paitsi että minä kuvittelen moppaavani kerran viikossa. Todellisuus on ihan toinen. Moppaan kun ehdin, jaksan tai sitten kun en kerakaikkisesti enää kestä katsella lattialla eestaas pyöriviä hiekkapalluroilta sun muita roippeita.
    t.toveri Helmethillistä

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuesta toverini.

    Tätä ei kyllä kukaan usko, mutta olosuhteiden johdosta olen nyt joutunut moppaamaan kaksi kertaa kahden viikon sisällä eli kerran viikossa!!

    VastaaPoista