sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Vanhat ruotsalaiset

Mikätin? Kuka veikkaa oikein? Mitä tämä kaunis vanha puinen laatikko pitää sisällään? Vinkiksi sen verran, että mieheni raahasi sen kotiimme antiikkikirppikseltä, jossa myydään ruotsalaisten kotien vanhoja aarteita.


Minä puolestaan toin kotiimme kauan haaveilemani ilmapuntarin.


 Ilmapuntari eli barometri on ilmanpaineen mittaamiseen käytettävä laite. Ilmanpaineen muutosten perusteella voidaan ennustaa säätä.

2 kommenttia:

  1. Se näyttää siltä, että kätkisi sisään käpristyneitä perhepotrettejea jostain vuosisadan takaa. Tai jos se olisi suomalaista perua, niin kenties rintamalta kotiin lähetettyjä rakkauskirjeitä mutta koskapa kapistus on ruotsalainen niin kai sieltä vähintään löytyy arvokoruja tai vanhoja rahoja. Jotenkin kuitenkin haluaisin uskoa, että sieltä löytyisi Kurrekurredutmaan kartta! Ja jos Peppi olisi sujauttanut sinne vielä muutaman polkagrisin (suom. ruotsalainen raidallinen pipariminttukaramelli, oon katsonut ihan sanakirjasta ;)) sekaan...
    T. Toveri Helmethillistä

    VastaaPoista
  2. Hei Helmethillin asukas!

    Oi, kuinka romanttisia ja jännittäviä ajatuksia sinulla syntyykään! Sisältö on kuitenkin jotain maallisempaa, mutta silti niin taivaallista. Tulen pian kertomaan laatikon sisällön, kun vain saan sen koottua. Voi olla, että kokoaminen vaatii insinöörin apua. Vinkvink.

    VastaaPoista