maanantai 20. elokuuta 2012

Lamppushakki

Sattuinpa eräänä kauniina päivänä löytämään kirpputorilta oranssin retrolampun. Lamppu oli mukavasti tahrainen ja johto kivasti keltaantunut, mutta minä näin siinä kuitenkin pontentiaalia pienen asuntomme lamppushakkiin. Lamppushakissa minä ostelen uusvanhoja lamppuja ja sitten mieheni siirtelee niitä käskyjeni mukaan huoneesta toiseen.

 


Lampunvarjostinta varten ostettiin valkoinen spraymaali, jolla oli tarkoitus vaihtaa retroilme modernimmaksi mustan kangaspäällysteisen johdon kanssa. Päätin kuitenkin viihdyttää itseäni vielä toistaiseksi tällä oranssilla varjostimella. Maalaan sen sitten kun oranssiin kyllästyn.


Lamppushakissa tämä lamppu sijoittui eteiseen ja eteisen lamppu olohuoneeseen. Olohuoneen lamppu siirtyi varaston laatikoihin seuraava lamppushakkia varten. Saas nähdä milloin taas pelataan.


2 kommenttia:

  1. Just ihana. Noi valoheijastumat kattoihin..nam, niistä tykkään! Hyvä ettet vielä maalannut, sehän sopii teille oranssina tosi hyvin. Shakkimatti!

    VastaaPoista
  2. Vähän se on orvonnäköinen tuossa. Saattaa tulla pian uusi peli. Heijastuma on kyllä komia, vaikka kuva tärähtikin pahasti.

    VastaaPoista