torstai 2. elokuuta 2012

Rallifudge

Yleensä en rallikisojen aikaan keskustaan astu, mutta epähuomiossa olin varannut tälle päivälle kampaajan ja jouduin pakottamaan itseni keskelle pahinta "huumaa". Mutta kaikella on tarkoituksensa. Ilman tätä reissua olisin jäänyt paitsi rallien parhaasta annista: irtomyynnissä olevasta englantilaisesta fudgesta. Kaiken maailman markkinoita kiertävä fudgeyrittäjä taisi olla nimeltään The British Fudge Company. En minä niin tarkkaan lukenut, kun söin jo silmilläni hurmaavia sokeriherkkuja. Näinkö se laihdutuskuuri aloitetaan?3 kommenttia:

 1. hei helena troijan
  sinulla oli nupit kaakkoon kuvia ihanista ikean snodd-vetimistä (musta-/puna-valkoiset). eihän sinulla ole jäänyt niitä ylimääräisiksi 6 kappaletta (punaisia)? juuri sen verran minulta puuttuu keittiöremontissa. ikea ei enää myy niitä. hinnasta päästään varmasti sopimukseen.
  Anteeksi, että kommentoin ohi, mutta etsin snuddeja jo epätoivoisena
  soili_puranen@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Ikävä kyllä minulla on vain 2 punaista nuppia kaapinovissani. Ilkeää, että tuonkin ihanuuden myynti on lopetettu. Oletko laittanut kyselyä Ikean asiakaspalveluun? Kannattaa seurata esim. ulkomaisia nettihuutokauppoja kuten ebay. Huomasin, että siellä oli tällä hetkellä pari mustia nuppeja myytävänä. aeki.fi sivustolle voi myös laittaa kyselyn, jos joltain näitä nuppeloita löytyisi. Onnea metsästykseen!

  Helena

  VastaaPoista
 3. Hei, kiva kun vastasit. Olen ottanut yhteyttä Ikeaan: yhdessäkään suomalaisessa Ikeassa nuppeja ei enää löydy. Ruotsissa on muutamassa, mutta eivät voi lähettää, kun eivät voi laskuttaa. eBayssa tosiaan on muutama musta, ostan ne heti, kun Paypal-tilini aktivoituu. Kiitos aeki.fi-vinkistä, heitän verkkoni myös sinne. Mukavaa viikonloppua sinulle!
  Soili

  VastaaPoista