perjantai 23. maaliskuuta 2012

Helmiä

Kaikesta huolimatta ja juuri sen vuoksi suuntasin tänään itseni kirppiksille etsimään sitä ainoaa ja oikeaa. Vaikka oli perjantaipäivä ja kello vasta kaksitoista, kirppiksien parkkipaikoilla joutui ihan tosissaan etsimään parkkipaikkaa. Pari kertaa olen käynyt kirppumatkalla viikonloppuisin ja tullut siihen tulokseen, että parhaat tavarat - tai ainakin ne minulle mieluisimmat - on jo viety. Vaikka tässäkin kylässä on paljon kirpputoreja, silti myyntipöydät ovat täynnä ja ostajia riittää. Onko tämä sitten seuraus taantumasta vai ovatko ihmiset oikeasti eettisempiä kuluttajia kuin luulinkaan? 

Tässäpä esittelen tämän kertaisten hankintojeni helmet.Vihreä mekko huusi nimeäni jo pelkästään värinsä vuoksi. Valmistajana Kati-Myynti eli olisikohan kotimaista laatua muutaman vuosikymmenen takaa. Tässä olisi kelvannut mennä vaikka naimisiinkin, mutta sopinee myös tulevien kesien juhlatilaisuuksiin. Hippikukkamekko saa minut aina onnelliseksi.Täydellisen laukun metsästys tuotti tänään ns. "tämähän on melkein sitä mitä etsin" -ostoksen. Pikkukäsilaukku on merkkiä Faney,  J&J Fashion - Sweden. Luokittelen tämän itsekseni vintageksi.  Harmikseni laukun mitat vain ovat kovin pienet, mutta tarvitseehan ihminen kymmeniä pikkulaukkujakin.
Nahkakengät ovat muutaman vuoden vanhaa O.i.s-tuotantoa. Simppelit ja niin hyvä jalassa, ettei tarvinnut kahdesti miettiä ostanko vaiko enkö. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti