torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivä = shoppauspäivä

Tulin, näin, shoppasin.


Marimekon myymälöissä naistenpäivän kunniaksi kaikki normaalihintaiset tuotteet -15%. Mukaan lähti kulkue-muki. Näitä lisää, kiitos.
Löytöjä kirpputorilta. 

Raidakkaat mustavalkoiset munakupit euron kipaleelta. Toisen moka on toisen onni, sillä joku halusi tosissaan päästä nopeasti eroon Arabian koristeseinälautasista, joissa komeilee Esteri Tomulan piirtelemät marjakset. 2 euroa kappale! Googlettamalla selvisi että lautasia myydään laatutavara.comissa 30-45 euron hintaan. Vaikka ovatkin kovin kauniita, taidan laittaa lautaset rahoiksi. Myydään siis eniten tarjoavalle. Suosittelen aamuarkipäiväkirppausta jos suinkin mahdollista, sillä trokarit vievät parhaat päältä. Kävipä munkki!

Kirppikseltä tämäkin kauneus neljällä eukilla. Elän toivossa, että vielä tulee kesä ja ehkä tanssilavat?
 

2 kommenttia:

  1. Mitä löytöjä!! Wau! Mikä mekko, jäämies menis ihan sekasin. Ja kankkunen myös. Ja ihania noi lautaset, kuka voi myydä ne noin halvalla? Laittasin seinälle, jos olisin sä ;) Ihanan näköistä teillä - kylpyhuoneosasto vaikuttaa kovin raikkaalta. Pitäisi tulla katsastamaan ihan paikan päällä.

    VastaaPoista
  2. Hetki piti mietti, että mikä ****n jäämies ja kankkunen. :D Lautaset menee myyntiin, koska on liikaa tavaraa ja sekamelskaa kaikkialla. Raikasta on vain kuvissa, mutta ei niiden ulkopuolella. Tule nyt äkkiä katsomaan!

    VastaaPoista