keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Wanted: Musta laukku

En ole ongelmani kanssa yksin. Täydellistä mustaa laukkua tuntuu etsivän ainakin puolinetillistä naisia. Oma laukuttomuuteni on kestänyt jo vuosia, mutta täydellistä ei vain tule vastaan. 

Haussa on siis peruslaukku, johon saa mahdutettua kansion(A4) ja loput elämästään. Vastustan blingblingiä ja turhaa kikkailua. Laukussa on oltava vetoketju ja se täytyy saada olalle heiluttettavaksi. Mieluisin laukku olisi pehmeää nahkaa. Voisihan se olla keinonahkaakin, mutta yleensä se tarkoittaa sitä, että käyttöikää ei ole sukupolvesta toiseen. Rahallahan tämänkin ongelman voisi ratkaista, mutta tämä nainen ei ole valmis maksamaan laukustaan kovinkaan paljon päälle satasta.

Jokainen joka tälle sivustolle eksyy, on juuri velvoitettu linkittämään tähän vinkkistä siitä täydellisestä laukusta, joka ratkaisisi kaikki elämäni ongelmat.


Kuva täydellisestä mustasta laukusta tähän.
   
Korjaus edelliseen.
Tutkiessani interneetistä nahan käytön eettisyyttä tulin siihen tulokseen, että en halua rajata täydellisyyttä nahkalaukkuun. Tästä syystä muotoilin tekstini uudelleen. En ala tässä paasaamaan eettisyydestä sen enempää vaan jätän nämä asiat jokaisen omaksi valinnaksi. Mieluisin laukku olisikin jonkun toisen vanha, kierrätetty nahkalaukku. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti